onsdag, december 06, 2006

Snygging x 2



Denna låt har på sistone gått varm hemma hos mig. Den heter You Know My Name och är soundtrack till Casino Royale. Sångaren heter Chris Cornell och är helt gorgeous.

Häromdagen satt jag i skolan och jobbade i skolan. En kille som bredvid tittade på musikvideon, och jag fick typ värsta chocken. Där fajtades Daniel Craig och Chris Cornell sjöng som en gud. Gode tid vad snygg han är, tänkte jag. Cornell alltså. Att jag gillar Daniel Craig är ju inget nytt.

Det roliga var att Daniel (min alltså) berättade att folk tycker han ser jättebra ut ett par dagar innan. Jag såg bilder men tyckte i princip motsatsen. Att se honom in action var dock en helt annan femma. Han sagolikt fin och manlig röst. Ögonen går inte heller av för hackor!

Kort och gott, det finns en del att titta på i denna videon. Låten då? Det är grym!

1 kommentar:

SebbePunk sa...

nar jag laser denna bloggpost tanker jag pa snubben som e pa den dar sidan deenajs.se du vet han som bara: vet du vad jag skulle vilja gora?! kora 994! den kor man me jostick, de e najs! kolla in han pa www.deenajs.se om du inte redan har gjort det. tror jag kom o tanka pa det nar jag last fardigt den sista meningen. laten da? den e grym! 994, de e najs! typ samma ju.