söndag, oktober 15, 2006

Fotboll är också en farlig sport

Jag skulle bara gå in på aftonbladet.se för att läsa lite nyheter. Lyckligt ovetande. Där möts jag nämligen av den förskräckliga CHOCKBILDEN.

4 kommentarer:

SebbePunk sa...

fyfan va äckligt! jaja, jag e i usa fortfarande. har inte blivit så mycket bloggande som jag velat men jag får ta mig i skinnet snart. det har hänt så jävla mycket kul så det kommer bli en lång blogg. vi har typ tusen bilder me! hoppas du har det bra sötis! hörs snart!

Fialottan sa...

hihi vad kul att höra från dig! har allt saknat dig din jävla retsticka :D Låter härligt, ser fram emot o se lite kort! kram x 1000!

SebbePunk sa...

fan nu har jag skrivit i min blogg, nu e det din tur att skriva lite i din. puss o kram. jag har intflyttningsfest nästa helg, ta dig upp till sthlm eller skit i det, det gör du som du vill! Hur som hälst var det ett tag sen sist syrran.

Fialottan sa...

hej, ja!! var inne och kikade.. stackars flyttgubbe som har iq som en fryst fiskpinne, haha :) vi får helt enekelt vara nöjda med att vi är mycket bättre än honom :D ja det var allt bra längesen nu! blir nog lite värre nästa helg, ska upp helgen efter det, är ju rg-jubileum då.. kram till dig storebror! :)