lördag, december 03, 2005

Massa film och en Idol

Agnes vann Idol! Jaaaa! Eller? Well, båda var bra, Sebastian är också vass, men det kändes som att Agnes passade bättre för detta, hon sjöng vinnarlåten himla bra. Uppträdandet av alla utslagna gjorde kvällen måste jag säga, Queens Show must go on är fantastisk, och upplägget var grymt.

Var och såg bio med syrran idag. Just like Heaven med Reese Witherspoon, så man hade ju inga förväntningar direkt. Mia hade fått gratisbiljetter å då bangar man ju inte ändå, sötsliskiga amerikanska filmer har ju sin charm! Att de bygger på en brud som ligger i koma vars ande går runt i dennas lägenhet och pratar med hennes blivande kärlek är dock över gränsen.

Nu är det väl den fjärde reklampausen i Pearl Harbour, tycker att den har varit ganska bra hittills, men hur kan den inte vara det med Josh Hartnett i en av huvudrollerna?

Imorgon är det upp till bevis, med en jäkla förkylning.


1 kommentar:

Anonym sa...

Sebastian skulle vunnit. Mycker bättre. Men i och för sig, han har kommit mycket längre än Agnes, och är mer folkkär också för den delen, och hunnit göra mer. Och är mycket mer seriös inom musikbranschen. Och nu får han göra sin egna grej, vilket han inte skulle fått göra som etta.. ;) Säger bara en sak: SEBASTIAN ÄR BÄST! ;D