tisdag, februari 07, 2006

Tung vecka

Denna veckan är tung.

Tung på grund av alla böcker som ska släpas till och från skolan. Tung på grund av allt som ska göras när kommer hem. Tung för att det är så mycket som ciruklerar i huvudet.

Har massor att göra. Matteprovet på fredag är väl en av de saker jag mår dåligt över. Att jag en gång i tiden har varit bra på matte känns ganska avlägset nu. Sen är det en inlämning i medieproduktion som inte kommer att bli klar. Dessutom kommer en förkylning krypandes, har en jobbig huvudvärk, så huvudet känns tungt det med.

Men vad gör man? Det ä ba å bryta ihop å komma igen är en fras som poppar upp då och då. En kommentar myntad av han som alltid kommer vara skidkung enligt mig.

Väl inne på skidor så börjar ju faktiskt OS om bara tre dagar. Tre dagar. Men det i tankarna så är det bäst att göra som Elofsson, att bita ihop. För sen kommer ju faktiskt OS, å det är ju helt underbart! Och ett lov.

I övrigt gäller det såklart att försöka vara positiv - är ju så himla trist att gå runt och sura och stressa. Tar helt enkelt och sätter på Aretha Franklins Respect, och tänker på ljusglimtarna i livet. De är alldeles för fina för att hamna i skuggan av skola, stress, förkylning, och andra jobbigheter.

Med Respect strömmandes ut högtalarna och med familj och vänner i sinnet infinner sig leendet. Det är oundvikligt.

Inga kommentarer: